Rekrytering

Vi söker personal

Vi växer och söker personal till vår avdelning för ledningskomponenter.

Dina arbetsuppgifter innebär att du kommer att kapa, montera och paketera olika typer av hyrdraulikslangar och ledningskomponenter.

Välkommen in med din ansökan!

Ansökningar: Tas emot löpande, skickas till info@gbverkstad.se
Omfattning: Heltid
Plats: Sundsvall

Din nästa arbetsplats?

GB Verkstads- och Industrivaror förser industrier och verkstäder med kvalitetsprodukter från över 1000 leverantörer. Vi har även en tillverkande hydraulikavdelning som är Parker Hannifins produktionsenhet i Sverige. Vår målmarknad är tillverkande industri och verkstäder i norra Sverige men vi har även en hel del export till Malaysia, Indien och USA. Vi är ett familjärt företag med 24 anställda och tillsammans strävar vi alltid efter att ha ”Rätt kvalité, på rätt plats, i rätt tid”.

Vi samarbetar nära våra leverantörer och har ca 40 000 artiklar som vi importerar från hela världen. Genom att säkerställa att vi själva köper in produkter av högsta kvalitet kan vi känna samma trygghet som vi vill att kunden ska göra när vår leverans är på plats inför viktiga projekt och servicejobb.

Vi är en viktig bricka i en stark koncern

GB Verkstads -och Industrivaror är en del av Teqniongruppen vars strategi är att investera i svenska företag som verkar på en internationell marknad. Att vara ett av företagen i Teqniongruppen ger oss tillgång till ett stort nätverk med kompetens och erfarenhet samtidigt som det berättar en del om oss själva. Teqnion investerar nämligen i välskötta vinstbolag med verifierad intjäningsförmåga, positiva kassaflöden och god framtidspotential.

Vi expanderar och ska fokusera ännu mer på att effektivisera våra logistikflöden, vårt kvalitetsarbete och affärer med utländska marknader.
Vi har 40 års lång erfarenhet så vi kan vår verksamhet men vi vill fortsätta att utvecklas. De senaste åren har vi satsat på att öka digitaliseringen och infört nya arbetssätt. Nu kommer vi att satsa ännu mer på att effektivisera våra logistikflöden. Vi kommer även sätta mer fokus på våra utländska affärer. Logistik och service är kärnan i vår verksamhet.

Din framtida utmaning

Som anställd hos oss innebär dina arbetsuppgifter att du kommer att kapa, montera och paketera olika typer av hyrdraulikslangar och ledningskomponenter. Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med varierande arbetsuppgifter. Vi söker dig som är engagerad, noggrann, ansvarfull och uthållig.  Du tycker om att arbeta i team.

Arbetet kräver ingen formell utbildning. Du kommer att utbildas internt och därefter får du göra arbetsprover för att bli certifierad och godkänd.

Tjänsten avser heltid, anställning hos GB Verkstads- & Industrivaror AB med placering i Nacksta, Sundsvall.

Intresserad?

Ansökan

Vi tar in ansökningar löpande och tillträde på tjänsten är enligt överenskommelse.
Har du frågor och funderingar? Kontakta vår VD Maria Åslin, på maria@gbverkstad.se